top of page

Szín- és stílustanácsadás

Sokan tudjátok, nagy álmom volt, hogy szín- és stílus tanácsadó legyek.

2021. december. 8-án sikeres vizsgát tettem, ezzel az álom (első része) teljesült.

Nagyon sok új tudással és tapasztalattal gyarapodtam. Azóta is azon gondolkodom, mit is adjak át Nektek belőle. 

 

Mivel a divat és az öltözködés nem áll hozzám olyan közel - illetve érdekem sem füződik hozzá, hiszen nem vagyok sem butikos, sem ruhatervező - viszont fodrász vagyok. Ezért én leginkább ezen a területen segítenék Nektek. 

 

A tanácsadás alapja a saját színtípusunk megtalálása. Ez a velünk született bőr-  szem- és hajszín alapján történik. Ennek a meghatározásában segítenek nekünk a színes kendők. 

Nekem először furcsa is volt, hogy a hajakat ilyenkor eltakarjuk egy fehér kendővel. Rögtön kérdeztem is, hogy miért? A válasz meglepő volt: a legtöbben megváltoztatják a hajuk természetes színét és gyakran nem a saját színtípusuknak megfelelően. Sokan inkább a divatot követik vagy a sztárok aktuális hajszíneiből inspirálódnak a színtípusuk ismeretének hiányában. Pedig úgy érzem, hogy akkor hiába öltözünk a színtípusunknak megfelelően, ha az első tapasztalásunk a másikkal szemben az arca és az azt keretező frizura és hajszín nem illik az öltözethez.

 

Én ebben szeretnék segíteni neked: találjuk meg a Neked megfelelő színárnyalatot, illetve az arcformádhoz illő frizurát.

 

Persze, ha szeretnéd az öltözködésben is segítek megtalálni a saját színedet és stílusodat. Kielemezzük a kendőkkel a Te színeidet, megállapítjuk a testalkatatodat, ezek alapján pedig segítek a stílusos ruhatár kialakításában is.

 

Sokan gondoljátok - sőt akár féltek is tőle - hogy olyan színeket fogok rátok erőltetni, amit nem szerettek. Ígérem ilyet sosem tennék! Viszont szeretném megmutatni a természetes színeiteket, saját színvilágotokat, melynek birtokában ragyogtathatjátok magatokat. Megkeressük a testalkatotoknak megfelelő fazonokat, segítek hogyan rejtsétek el a nem tökéletesnek vélt testrészeiteket  vagy éppen hogyan emeljétek ki a tökéleteset.

Ennek a tudásnak birtokában tudatosan építhetitek fel ruhatáratokat, alakíthatjátok stílusotokat, frizurátokat, sminketeket.

 

Keressetek bizalommal és ígérem egy kellemesen együtt töltött énidőben lesz részed!

BFszíntanácsadás - árlista_2024jan.png
bottom of page